Vis emne - Velkommen til Scrapklubben.dk • Scrapklubben.dk forum

Scrapklubben.dk forum

Forum for scrappere

Velkommen til Scrapklubben.dk

Velkommen til Scrapklubben.dk

Indlægaf TeamScrapklubben.dk » 6. mar 2014, 23:36

Hej og velkommen.

Scrapklubben.dk er er forum for alle, der har interesse i Papir. Scrapbooking, kort, projekt life, og andre ”stilarter” alle er velkomne her. På scrapklubben er der ikke nogen ”stilarter” der er mere rigtige end andre.

Scrapklubben.dk er et nystartet forum, så vi håber alle er med til at hjælpe hinanden igang her inde. Vi håber og tror også på at vi kan få et aktivt forum, med en masse mennesker der alle kan noget kreativt og har forskellige ”stærke sider” og kompetencer så vi på den måde kan få et bredt forum der kan rummen alle typer af papirelskere.

Vores forum bygger på frivilligt arbejdskraft og medlemmer der hjælper hinanden med de spørgsmål, I nu måtte ligge inde med. Men ikke kun spørgsmål, Her inde skal der deles ud af alle vores ideer, der skal blogges, byttes/swappe, laves julekalender, konkurrencer, hygge snakke, dele oplysninger om forskellige arrangementer der er i ind og udland og meget, meget andet.

Det er på Scrapklubben.dk vi kommer til at bruge den smule fritid vi har tilbage, efter vi har brugt timer i vores hobbyrum. Det er her vi stolte viser de ting frem som vi har kreeret.

Det er på scrapklubben næsten alt er tilladt bare det handler om noget der er lavet med hænderne.

Mange hilsner
Team Scrapklubben.dk
TeamScrapklubben.dk
Site Admin
 
Indlæg: 9
Tilmeldt: 4. mar 2014, 17:34

Tilbage til Om ScrapKlubben

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron